Agile Scrum voor MKB

door | 19 mrt 2019 | Blogs

Van de week was ik bij een mooi MKB-bedrijf. Een half jaar geleden zijn ze begonnen met Agile Scrum en ondertussen aanbeland bij sprint nummer 11. Het is waanzinnig gaaf om de ontwikkeling te zien die ze doormaken. Misschien zien wij die sprongen nog wel duidelijker, omdat we er niet dagelijks zijn.

Hè, hoor ik je denken, voor zo’n verandertraject huur je toch altijd een heel team in, die dan maandenlang op jouw kosten zichzelf bezighouden en die jou gaan vertellen wat je allemaal moet veranderen? Nee, fout!!!

Bij dit bedrijf kom ik één dag per twee maanden. Om te ondersteunen bij bijv. de retrospective en sprintplanning en mee helpen in het denken naar verbeteringen. En gedurende die twee maanden bellen we als dat nodig is.

Wil je ook weten hoe zo’n traject er voor jou uit kan zien? Waarbij de verandering die je doormaakt, jouw verandering blijft? Jij kent tenslotte jouw bedrijf als de beste, het zijn jouw klanten waar je dagelijks mee spreekt die je inspireren om nog sneller en beter gave producten te leveren.

Wij zijn er voor jou om te sparren. We helpen je net even op ideeën te komen die jou een stap verder helpen om jouw team en jouw klanten te inspireren.

Laat je InnSpireren en bel of mail naar maartenbolsenbroek@innspire.nl, tel.: 06 2001 5368.