Met (Biz)DevOps werk je als groot bedrijf alsof je klein bent

door | 30 okt 2020 | Blogs

En dat brengt mij dan eindelijk bij (Biz)DevOps. Het lijkt wel het buzz-woord van dit moment. Iedereen is er mee bezig. En iedereen bedoelt er wat anders mee.

Voor mij betekent BizDevOps dat je als groot bedrijf werkt alsof je klein bent. Want elk klein bedrijf weet niet anders dan dat ze werken volgens BizDevOps. Het hele bedrijf werkt als één team waarin zowel de business (bijv. de directeur zelf), de dienstontwikkeling als de service-afdeling zijn vertegenwoordigd. Iedereen voelt zich betrokken bij het wel en wee van het bedrijf en het wel en wee van de klanten.

 

Om te ervaren wat dat voor jou betekent ontwikkelen we samen bij InnSpire nu workshops en een aanpak om dat bij jouw bedrijf of organisatie voor elkaar te krijgen. We gaan graag me je in gesprek hoe we dat bij jouw bedrijf of organisatievorm kunnen geven. Elk traject wordt speciaal op jouw situatie aangepast. Samen kijken we waar BizDevOps het snelst waarde creëert en het een stap gaat zijn tot uitbreiding naar de hele organisatie.