Thank you, T-Mobile and hello, ABN Amro!

The last Thursday of July 2019  I had my farewell party at T-Mobile after 10 months of Scrum Master of 3 international and distributed teams and Chapter Lead of the T-Mobile Scrum Masters. It was an amazing time and a great experience. And I was really spoiled with presents and nice words. I will keep all these people for always in my heart! Thank you, T-Mobile!!

Lees meer: Thank you, T-Mobile and hello, ABN Amro!

Workshops in Ibiza

Get out of your comfort zone and learn with and from each other. That is what we did with InnSpire last month in Ibiza. Just jump in the occasion. Work together with the great inspiring company Fincalabs from Germany and InnSpire from The Netherlands and find great people to work with.So we did!

Lees meer: Workshops in Ibiza

Workshop Scrum in 1 dag

Beleef Scrum in 1 dag.

In 4 iteraties leer je:

  • hoe Agile Scrum werkt
  • wat Agile Scrum voor jou betekent
  • hoe je Agile Scrum in jouw werksituatie kunt toepassen

Door onze unieke opzet maken wij van de dag een groot leerproces doordat je van start tot einde interactief en iteratief met Scrum bezig bent.

Lees meer: Workshop Scrum in 1 dag

Agile Leadership Summit op Ibiza

Vanuit een systemisch oogpunt is het weinig zinvol als de agile werkwijze en mindset alleen binnen bepaalde afdelingen aanwezig is. Een agile transitie heeft gevolgen voor de hele organisatie en is daarom een ‚Äč‚Äčleidend thema. Speciaal voor leidinggevenden geven we met InnSpire in samenwerking met Fincalabs de Agile Leadership Summit in Ibiza!

Lees meer: Agile Leadership Summit op Ibiza

Agile Coaching Summit op Ibiza

"Agile All Areas" is het motto van het 2-daagse BarCamp op onze fantastische locatie op Ibiza. Aanwezigen zijn ongeveer 30 Agile-coaches, Scrum Masters, HR Business Partners, Product Owners en collega's die geïnteresseerd zijn in een afdeling overstijgende agile transitie.

Lees meer: Agile Coaching Summit op Ibiza

Succesvolle Product Owner Workshop in samenwerking met Lefit

“Wat een leuke deelnemers, goede sfeer en mooie inhoud tijdens de workshop Product Owner met als thema “wat is de sleutel tot succes?”.” Dat was de reactie van Paul de Beijer van Lefit na afloop.

In de prachtige oude brouwerij waar Lefit is gevestigd in het midden van Breda druppelen de deelnemers voor de workshop binnen. Zeer divers, van verschillende organisatie in verschillende stadia van hun Agile-ontwikkeling. Dat geeft extra mogelijkheden om van elkaar te leren.

Lees meer: Succesvolle Product Owner Workshop in samenwerking met Lefit

Commentaarfunctie toegevoegd aan blogs en nieuws

Bij de blogs en de nieuwsberichten op mijn site heb ik een commentaarfunctie toegevoegd. Als je wilt kun je dus berichten achterlaten, maar ook discussies starten naar aanleiding van de blog of het nieuwsbericht. Ik zou het heel leuk vinden als je hier gebruik van maakt. Voor deze commentaarfunctie heb ik gebruik gemaakt van Disqus. De eerste keer dat je daar gebruik van maakt, moet je je aanmelden en wordt er een e-mail-check gedaan. Die zorgt ervoor dat er geen misbruik van deze functionaleit wordt gemaakt en draagt eraan bij dat wij mooie discussies met elkaar kunnen voeren.