Movatie van start!

door | 12 mrt 2016 | Nieuws

Het is zover: mijn eigen onderneming Movatie is van start. Dat wil zeggen dat ik vanaf dat moment actief op zoek ben naar opdrachten op het gebied van interim management en teamcoaching. Daar hoort natuurlijk ook een eigen site bij, waar u nu op bent beland en een mooi eigen logo dat u bij dit bericht ziet en linksboven op elke webpagina van de site. Het logo is ontworpen door Eleonore Polman van Druktoets.

Constructie en beweging zijn de sleutelwoorden in het logo. Het blauwe vierkant is het grootst en vormt de fundering. Dat staat ook voor structuur. Door te leren word je uit je comfortzone gehaald en ontstaat er beweging. Daar staat het tweede, groene vierkant voor. Het verlaat de basis en zoekt de balans. Daarbij leunt het soms nog op de vertrouwde fundering. En wat is er mooier dan in je sociale omgeving al je ervaringen te delen en elkaar op die manier te versterken in een aanstekelijk enthousiasme? Het derde element, het rode driehoekje, laat dat zien. Het heeft zijn positie ingenomen. Het ontleent zijn kracht niet aan zijn omvang, maar aan zijn sterke kleur en afwijkende vorm.

Wilt u meer weten over wie ik ben en wat ik u te bieden heb? Neem dan een kijkje dan rustig rond op deze site of neem contact met mij op.