Over

Verandermanager en Agile coach – de kracht van alle betrokkenen inzetten om gezamenlijke doelen te bereiken.

Over mij

“Wow, jij laat zelf zien wat echt Agile werken betekent.” is  een reactie die ik veel hoor bij mijn klanten. Samen met de mensen in de organisatie ga ik op zoek naar wat hier werkt. Ik spreek de passie aan van mensen met hart voor hun vak, die het fantastisch vinden hun idealen werkelijkheid te maken. Ik verbind mensen en ideeën aan elkaar en help de stappen te bedenken en te zetten naar een fantastische toekomst. Er zit meer in je organisatie dan je denkt.

Mijn favoriete middelen daarin zijn:

– Appreciative Inquiry en Deep Democracy

gecombineerd met

– Lean en Agile.

Met workshops en retrospectives werken we aan concrete verbeteringen die leiden tot zichtbare resultaten.

Met mijn energie, aandacht en zoektocht naar drijfveren zorg ik dat er beweging komt en help ik hier structuur in te brengen. Met als doel: fantastische resultaten, want het kan altijd beter en mooier:

  • Verandering naar (Large Scale) Agile werken
  • Teamontwikkeling naar zelforganiserende teams
  • Inrichten van continue verbeteringen en deze handen en voeten geven.

Meer dan 25 jaar ervaring in het werken met professionals helpt mij om mee te denken met specialisten en hun uit te dagen waar dat nodig is. We blijven leren want het kan altijd beter en mooier.

Over Movatie

Movatie staat voor de combinatie van motivatie en move: continue verandering door het nastreven van je doelen en het behalen van je resultaten.

 

Zit je in een transitie naar Agile-werken of ben je van plan om dat te gaan doen? Neem dan contact met mij op, zodat we samen kunnen onderzoeken welke veranderingen en welke aanpak jou en jouw organisatie het beste kunnen helpen. Dat kan in de vorm van sessies van een dag of dagdeel, maar ook in de vorm van een interim-opdracht. Samen gaan we op zoek en samen komen we er wel uit.